Poroke

Poroka je nekaj edinstvenega. Ostala naj bi vam v najlepšem spominu. Zaupajte nam, da vam pomagamo te trenutke ohraniti za vedno.

Pred snemanjem poroke priporočamo ogled našega preteklega dela in podroben dogovor, s čimer določimo vajin okus, želje in tudi končno ceno.

Vse podrobnosti o poročnem slavju se že vnaprej dogovorimo, tako da vse poteka po dogovoru. Snemalec pride na kraj dogodka ob dogovorjeni uri, navadno k ženinu (nevesti) ali na skupni dom. Naši snemalci posnamejo dogajanje doma, slovo ter odhod po nevesto (ženina). Posnamemo tudi nevestin (ženinov) dom, prihod svatov in vso dogajanje v zvezi s poročnim obredom. Sledi snemanje civilne poroke ter cerkvene poroke v celoti ali po dogovoru. Snemanje se nadaljuje na kraju poročnega slavja, večerje, vse do plesa mladoporočencev, metanja šopka in rezanja poročne torte.

Maturantski plesi

Izdelava dobrega posnetka maturantskega plesa ali valete je težavno delo, ampak noben problem za nas. Naši kamermani pod vodstvom režiserja posnamejo celotni program, ki so ga pripravili učenci, potem otvoritveni ples, pozdravni govor, ples s starši, polnočni program in zabavo. Te posnetke obdelamo z digitalno montažo, dodamo predstavitev razredov, napise, glasbo in izdelamo DVD z barvnim ovitkom. Učenci, dijaki, starši, dedki in babice so vedno zadovoljni z našim izdelkom. Tudi marsikatera solza je že spolzela po licu, ko so ponosne mame še enkrat podoživele in videle svoje fante korakati po odru v maturantski obleki.

Valeta in maturantski ples, velika mejnika v življenju večine najstnikov in najstnic. Čas, ko se dekleta in fantje uredijo, s pomembnim plesnim korakom zakorakajo nepredvidljivemu življenju naproti, mogoče se še zadnjič vidijo s svojimi učitelji ter sošolci. To so trenutki, ki se nikoli več ne ponovijo in jih je zato še toliko bolj pomembno spraviti v trajen spomin.

Projekcije

Za vaš dogodek (koncert, prireditev) vam lahko pripravimo projekcijo. Projiciramo vam lahko predstavitvene filme, slike raznih sponzorjev, napise, slike, videospote, lahko pa vam predvajamo »živo sliko« dogajanja na odru z eno ali več kamerami.

Za projekcijo lahko uporabimo računalnik (FX animacije, power-point predstavitev), predvajamo lahko tudi različne digitalne formate video in avdio zapisa.

Projiciramo na kvalitetna projekcijska platna različnih velikosti od spredaj ali zadaj (back projekcija), lahko pa vam ponudimo tudi plazemske ali LCD panele večjih dimenzij.

Za projekcijo skrbi režiser v reportažnem avtomobilu (RA-1) ali v prenosni video-montaži. Poskrbimo lahko tudi za pošiljanje video in avdio signala na oddaljeno mesto, kjer ga lahko projiciramo na projekcijsko platno, prikažemo na velikem LED ekranu ali prekodiramo za direkten prenos na televizijo.

Dogodek pa vam lahko tudi posnamemo in vam izdelamo DVD.

Postavitev prizorišča za snemanje in projiciranje koncerta:

  1. postavitev več kamer na prizorišče,
  2. postavitev projekcijskih platen in projektorjev,
  3. postavitev režije za snemanje,
  4. postavitev dodatne režije za projekcijo.

Sama postavitev projekcije je odvisna od kraja in vsebine dogodka ter od vaših želja in potreb. Priporočamo vam, da se o vsem predhodno dogovorimo, po potrebi si ogledamo kraj dogodka in vam svetujemo.

Montaža

Po snemanju poroke naredimo profesionalno montažo, obdelavo video posnetkov in tona. Kadri poroke so barvno obdelani in med seboj smiselno povezani z mehkimi prelivi, efekti, napisi ter dodatno glasbo, ki jo lahko sami izberete. Izdelek si ogledate in na podlagi vaše privolitve naredimo končni izdelek. Na vašo željo lahko na začetku poroke (posnetka) vstavimo slike iz vašega otroštva, šolskih dni, nepozabnih skupaj preživetih trenutkov pred poroko. S profesionalno montažo vaše poroke vam zagotovimo živo sliko za celo življenje.

Snemanje predstavitvenih filmov

V današnjem času klasični mediji, kot so časopis in radio, ne zagotavljajo več pravih rezultatov, zato iščemo nove načine za doseganje vaše ciljne publike. Eden izmed teh je video predstavitev podjetja ali reklama na televiziji. Odločite se za privlačen način podajanja informacij in nam zaupajte video produkcijo za vaše podjetje. Pripravimo vam video vsebine od zasnove do izvedbe. Naši snemalci profesionalno opravijo delo na terenu, nato vam te video posnetke tudi digitalno zmontiramo. Za končni uspeh projekta je zelo pomembno sodelovanje med naročnikom in izvajalcem, zato lahko vaši predlogi, želje in ideje, prispevajo h kvaliteti končnega izdelka.

Z video produkcijo za vas pripravimo film, ki bo izpostavil vaše dosežke in vam pomagal, da zakorakate novim uspehom naproti. Popestrite vaše poslovne dogodke z video vsebinami in pritegnite pozornost udeležencev. Mi vam z video produkcijo pomagamo, da jih navdušite. Navdušenje pa pomeni preseganje osnovnega pričakovanja. Sporočite nam vaše potrebe.

Presnemavanje arhivskih posnetkov

Že stari mojstri so s pomočjo svetlobe, ki je skozi majhno luknjico risala podobe na steno, ustvarili nepozabne in čarobne slike.

Kako hitro gre tehnika naprej in so video posnetki, ki smo jih z veseljem snemali na video kasete in še prej s kino kamerami, sedaj tako rekoč neuporabni. Vse te arhivske posnetke lahko zdaj obnovite in verjamemo, da boste z njimi popestrili marsikatero druženje.

Pri nas vam lahko presnamemo vaše arhivske posnetke z različnih formatov (VHS,VHS C,VIDEO 8, stari filmi na kolutu 8mm,…..) na DVD in tako bodo vaše video vsebine ponovno zaživele in obudile dragocene spomine.

Grafično oblikovanje in razmnoževanje CD in DVD medijev

Pri nas vam lahko grafično oblikujemo in barvno tiskamo grafiko direktno na DVD ali CD plošček. Oblikujemo vam tudi ovitek . Grafično podobo naredimo skupaj z vami, saj lahko vaši predlogi, želje in ideje, prispevajo h kvaliteti končnega izdelka.