Izdelava knjig in brošur

Digitalni tisk je najsodobnejši in najhitrejši način tiskanja. Prednost digitalnega tiska je, da lahko natisnete le toliko izvodov, kot jih dejansko potrebujete. Digitalni tisk je cenovno ugodnejši za tiskanje manjših naklad in omogoča hitro spreminjanje podatkov. Naš grafični oblikovalec bo upošteval vaše želje in tako bomo s skupnimi močmi oblikovali vizitke, letake, zgibanke, prospekte, brošure, vabila, vstopnice, cenike, jedilnike,… Printamo lahko na različen material : kopirni papir, karton od 60-300g, nalepke.

Pri nas lahko grafično oblikujemo, digitalno tiskamo, kopiramo, plastificiramo, spiralno vežemo in izdelamo pečate.

Izdelava samolepilnih etiket

Izdelava zloženk in publikacij

Poročna vabila

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran, kjer vam poleg ostale ponudbe nudimo še izdelavo poročnih vabil, vabil za krst, obhajilo, birmo, konfirmacijo ter najrazličnejših poročnih zahval, jedilnih listov in sedežnega reda na poroki.

Poročna vabila so tista, s katerimi pričnemo načrtovati poročno slavje. Vabila so namenjena sorodnikom, znancem, prijateljem, torej vsem tistim, ki jih imamo radi in jih na poročni dan želimo imeti ob sebi.Vabila izberite skrbno, premišljeno in izrazite svoje želje ter predloge, da bomo lahko s skupnimi močmi izdelali vabilo s katerim boste pričeli svojo poročno pravljico.

Poskrbeli bomo, da bodo vabila privlačna in urejena, brez napak in pomanjkljivosti. Na njem so podatki o ženinu in nevesti, datumu in kraju poroke ter seveda kraju poročnega slavja.

Poročne zahvalnice

Vabila za birme in komfirmacije